Over ons

Hallo! Welkom op de website van Orange Label Design!

Wie zijn we en wat doen we precies?

Mijn naam is Jenny en ik ben 32 jaar. Onze hond Ace is een Shiba Inu van inmiddels 8 jaar! We wonen met z’n vieren in Rotterdam. In 2019 heb ik mijn diploma grafische vormgeving behaald in Amsterdam. Na deze opleiding wilde ik natuurlijk graag iets doen met mijn creativiteit. Na vele lange avonden in de schoolbanken en heel veel oefenen ben ik gestart met het ontwerpen van T-shirts, truien en flyers voor vrienden en kennissen. Ook maakte ik veel logo’s voor startende bedrijven. Om naast mijn fulltime baan niet 24/7 voor een scherm te zitten besloot ik om op les te gaan met Ace bij een hondenschool in de buurt en lessen te volgen in hetgeen dat Ace leuk vindt (speuren, agility en teambuilding).


Bij deze hondenschool zitten veel creatieve en ondernemende mensen. Ik bedacht me dat het wellicht een leuk idee zou zijn om gepersonaliseerde geborduurde t-shirts te ontwerpen van honden. Dit werd erg goed ontvangen en gaf me de motivatie om mezelf meer in de hondenbranche te specialiseren. Natuurlijk ook omdat ik merkte dat het me erg veel energie gaf om hiermee bezig te zijn en tevens de mogelijkheid heb om Ace erbij te betrekken! Toen kwamen alle ideeën samen!

Zoveel ideeën had ik voor het opzetten van de webshop! Van het aanbieden van snackboxen tot verzorgingsproducten tot hondenspeelgoed etcetera.. Aangezien ik niet massaal alles wilde aanbieden en zo bijna op een groothandel zou gaan lijken heb ik een keuze gemaakt in producten waarvan ik denk dat ze uniek zijn in de markt. Een combinatie van hoogwaardige leren producten en gepersonaliseerde producten zijn de kracht van Orange Label Design.


Tot slot vragen veel mensen me hoe ik op deze naam ben gekomen.. Zoals eerder vermeld wilde ik graag mijn creativiteit uitten en zoveel mogelijk Nederlandse productie behouden. ”Orange” staat in dit geval dus voor Nederland. Het assortiment van Orange Label Design bestaat voornamelijk uit eigen ontwerpen en is dus echt een eigen ”brand” geworden. Je raadt het al! Label en Design staan hier natuurlijk voor!

Conclusie: Orange Label Design ontwerpt eigen producten en werkt samen met partijen die eigen handgemaakte producten ontwikkelen en natuurlijk zoveel mogelijk van Nederlandse bodem!

Leuk dat je komt kijken op onze webshop! Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust: info@orangelabeldesign.nl

Veel shopplezier!